SPOR og Den Danske Scenekunstskole i nyt samarbejde

29/02 2016

Musik- og lydkunstfestivalen SPOR vil sammen med Den Danske Scenekunstskole, Efter- og Videreuddannelsen afholde et internationalt symposium om musik og teater.

 

Hvordan refererer musik, komposition og teater til hinanden? Og kan de enkelte kunstarter gennem nyskabende møder række ud over traditionelle former og forventninger, vi har til dem hver især? Det vil SPOR Festival i samarbejde med den Danske Scenekunstskole undersøge nærmere på et internationalt symposium og i en workshop med kunstnere fra SPOR’s program.

 

På symposiet What You See Is (Not) What You Get vil der tales om arbejdet på tværs af musikalsk komposition, performance og scenografi, og du kan bl.a. møde filmkunstneren og teaterinstruktøren Zachary Oberzan, musikteaterinstruktør Thierry Bruehl (US) samt komponisterne Stefan Prins (BE) og Michael Beil (DE).

 

Til workshoppen COMPOSED DRAMATURGY vil Thierry Bruehl og Michael Beil tage udgangspunkt i deres mangeårige samarbejde på tværs af musik og teater og undersøge, forholdet mellem moderne teater og musik, når det ikke er musikteater som vi primært kender det. 

 

 

Hvor og hvornår?

SPOR Festival finder sted 12-15. Maj i Århus. Symposium finder sted den 14. maj på Kunsthal Aarhus, mens workshoppen finder sted den 15. maj på Den Danske Scenekunstskole i Århus. 

Læs mere om symposium og workshop i ovenstående links. 

 

 

(Foto: Den Danske Scenekunstskole, Efter og Videreuddannelsen)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share