SPOR festival 2015

09/04 2015

Den aarhusianske lyd- og tonekunst festival SPOR 2015 indtager igen smilets by fra den 7.-10. maj under titlen ‘STAGING THE SOUND’.

 

Med 10 år på bagen kan den århusianske SPOR festival i år fejre jubilæum som en af Europas mest originale festivaler for ny lyd- og tonekunst. Det markeres med et omfattende program, der byder koncerter, performances, udstillinger og seminarer under temaet STAGING THE SOUND. 

 

Et af de fremtrædende navne på årets program er multikunstner François Sarhan (FR), der optræder med verdenspremieren på det 12 timer lange værk Ephemère enchainé, opført af danske ensemble Scenatet; En natkoncert som tilbyder publikum at ”tage bolig” i værket, da det er op til den enkelte, om hun vil sove, spise, indleve sig eller blot være tilskuer i den overvældende papirklip-scenografi. 


 

Danske Sisters Hope vil opføre human specific performancekunst i en overbeplantet glas-container, mens Jennifer Walshe (IR) lægger vejen forbi Aarhus med kunstnerkollektivet Grúpat, hvis udtryk spænder fra stumfilm over sound poetry og til drag queen-kostumer.

 

Læs mere om programmet og køb din billet. Husk, der er rabat for studerende. 

 

(Foto: Sporfestival)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share