Sommerkunstskole: Plads til kunst

01/06 2015

Den Frie Udstillingsbygning lancerer det intensive kunstskoleforløb ’Plads til kunst’ for unge i uge 27 med kunstneren Peter Land.  

 

Plads til kunst er en projektorienteret sommerkunstskole for unge mellem 15 – 25 år, der får til opgave at udsmykke et sted, fx en plads i København. Dit værk kan fortælle en historie, være abstrakt – det vigtigste er, at det gør noget andet ved stedet. Medie, metoder og sted er frit, men du skal komme med fotos af dit valgte sted, når vi mødes den første dag.

 

Workshoppen ledes af kusntner Peter Land og forløbet veksler mellem oplæg og praktisk-kreative opgaver. Kunstskolen afslutter med en mindre fernisering i Den Frie Udstillingsbygning.

 

PRAKTISK

Forløbet findersted fra mandag den 29. juni – fredag den 3. Juli 2015 (uge 27), alle dage fra kl. 10 – 16. Det koster 2.500 kr. at være med. Du tilmelder dig på www.billetsalg.dk/Event (søg “Peter Land”)

Ved spørgsmål kontakt Mette Kleinert på mk@denfrie.dk

 

(Illustration: Den Frie)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share