Søg støtte til din iværksætteridé hos Innovationsfonden

15/06 2016

Skal du til at opstarte ny virksomhed eller udvikle dit iværksætterprojekt, så får du her muligheden for at komme godt fra start. Innovationsfonden støtter hvert år færdiguddannede talenter med en innovativ idé med udviklingspotentiale. Fonden har blandt andet tidligere støttet Platformsarkitektur, der udspringer af Arkitektskolen og Copenhagen Business School samt Roccamore, der udspringer fra KEA.

 

Programmet består af rådgivning og finansiering i op til 12 måneder og består af:

 

  • En månedlig iværksætterpilotydelse på 14.473 kr.
  • Et særligt tilskud på 35.000 kr. pr. iværksætterpilotforløb til eksempelvis leje af udstyr, ekstern rådgivning, test af prototype osv.
  • Et rådgivningsforløb af camps og individuel tilpasset rådgivning
  • En personlig mentor med iværksætterbaggrund
  • Adgang til fysiske faciliteter (kontorpladser, internetadgang mm.) samt til netværk bestående af andre iværksætterpiloter, studerende, iværksættere og investorer
 
Ansøg om at blive iværksætterpilot inden onsdag den 12. oktober 2016 kl. 12:00. Du kan enten ansøge individuelt eller i et hold af op til tre personer. Fonden anbefaler dog, at du har et stærkt tværfagligt hold omkring dig, eller at du etablerer det tidligt i forløbet.
 

Læs mere om programmets retningslinjer og ansøgningsproces her.

 

Billede: Roccamore

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share