Søg Slate Funding fra Et Kreativt Europa

10/12 2014

Europæiske filmaktører med min. tre års erfaring og med produktioner, der har været vist i min. tre lande kan søge Slate Funding via programmet Et Kreativt Europa-MEDIA og få op til 60.000 EUR i støtte til udvikling af europæiske film.

 

Det audiovisuelle støtteprogram under Europa Kommisionen har til formål at styrke europæiske filmaktører og fremme internationale samproduktioner med bl.a. TV-stationer. 

 

Det samlede støttebudget udgør 12 mio. EUR, der uddeles som slate funding, dvs. støtte til tre-fem projekter i en ansøgning.

 

Der er tale om 50% i tilskud, og der skal ansøges om slate funding på 70.000 til 200.000 EUR med støtte på 10.000-60.000 EUR til hvert af de tre-fem projekter.

 

Hvem kan søge?

Programmet henvender sig til erfarne filmaktører med min tre års erfaring, og som har produktioner, der har været vist i min. tre lande foruden hjemlandet.

 

Der kan søges inden for følgende genrer:

 

  • Spillefilm, animationsfilm og kreative dokumentarfilm af mindst 60 minutters varighed primært med henblik på biografforevisning.
  • Fiktionsfilm (individuelle eller serier) af mindst 90 minutters samlet varighed, animationsfilm (individuelle eller serier) af mindst 24 minutters samlet varighed og kreative dokumentarfilm (individuelle eller serier) af mindst 50 minutters varighed primært med henblik på tv eller udnyttelse på digitale platforme.
  • Fiktionsprojekter af mindst 90 minutters samlet varighed eller brugeroplevelse, animationsfilm af mindst 24 minutters samlet varighed eller brugeroplevelse og kreative dokumentarfilm af mindst 50 minutters samlet varighed eller brugeroplevelse primært med henblik på udnyttelse på digitale platforme.


Ansøgningsfristen er d. 5. februar 2015. Læs mere her

Husk du kan få hjælp og vejledning hos Det Danske Filminstitut


(Foto: DFI)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share