Søg nu: Social StartUp og Det Sociale Vækstprogram

28/10 2015

Den Sociale Kapitalfond tilbyder to gratis forretningsudviklingsforløb til iværksættere og startups, der tager socialt ansvar. Ansøg om at deltage i ét af de to programmer inden 1. december 2015.

 

Betingelsen for at være med i ét af programmerne Social StartUp eller Det Sociale Vækstprogram er, at din forretningsidé skaber jobs til socialt udsatte med enten psykiske, fysiske eller sociale udfordringer.

 

I udviklingsforløbene får du til gengæld adgang til intensiv sparring med et team af erfarne forretningsudviklere, der tager udgangspunkt i individuelle behov og udfordringer. Forretningsudviklerne arbejder med at udvikle din forretningsidé på en måde så socialt ansvar og forretningsmæssig succes kan gå hånd i hånd.

 

Der er også mulighed for at få kapital gennem programmerne. Alle virksomheder i Det Sociale Vækstprogram modtager 100.000 kr. Deltagere i Social StartUp kan søge penge fra en pulje af udviklingsmidler.

 

Læs mere om de to programmer i denne brouchure


Ansøg nu:

Det er gratis at deltage i de to udviklingsforløb, der hver har fire-fem pladser i hver runde. 

Ansøg om at være med i forløbet - du finder ansøgningsskemaet her.

Ansøgningsfrist er den 1. december 2015 kl. 12.00. 

 

 

(Foto: Den Sociale Kapitalfond)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share