Søg nu: Grønne mikrolegater

09/10 2015

Fonden for Entreprenørskab udlodder to  nye mikrolegater til studerende med ideer, der fokuserer på ressourceanvendelse, grønne forretningsmodeller eller bæredygtig udvikling. Ansøg inden den 9. november.

 

De nye grønne mikrolegater skal give studerende med grønne iværksætterdrømme chancen for at få den første kapitalindsprøjtning til deres startup. Der støttes med to typer af grønne legater:

 

  • Grønt mikrolegat til studerende med en idé på idéstadiet (uden cvr nr.). Her kan søges op til 15.000 kr. til at dække de tidligste omkostninger inden virksomhedsopstart.
     
  • Grønt mikrolegat til studerende der netop har oprettet et CVR nr. Her kan søges op til 50.000 kr. til blandt andet at nå modenhedsstadie for at opnå anden vækstkapital. Dette mikrolegat kræver 25% egenfinansiering oven i legatet.

 

Ansøg nu

Ansøgningsfristen er den 9. november kl. 23.59. Læs mere og find ansøgningsdokumenter her.

 

Husk også…

Fonden for Entreprenørskab uddeler tre legater af 25.000 kr. i anledningen af Fondens årlige Danish Entrepreneurship Award den 19. november i Fredericia. Studerende med alle typer af idéer kan søge dette legat, dog er der et krav om oprettet cvr-nummer samt deltagelse til awarduddelingen. Ansøgningsfrist den 20. oktober kl.23.59. Læs mere

 

 

(Foto: Fonden for Entreprenørskab) 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share