Rokoko klar med nye projekter

27/08 2014

Det tidligere CAKI-støttede projekt Rokoko er klar med flere interaktive teaterprojekter  - deriblandt den første egenproducerede forestilling ’Hemmelighedernes Planet’.

 

I nyhedsbrevet ’Gåsefjeren’ løfter Rokoko sløret for en masse nye projekter i den kommende tid.

 

I efterårsferien har den nye forestilling Hemmelighedernes Planet premiere. Ni spillesteder har allerede købt forestillingen, der rejser rundt landet over – uden at skuespillerne behøver forlade København. Derudover har Nordisk Film vist interesse, og der arbejdes på, at forestillingen også skal vises i Nordisk Films biografer i 2015. Forestillingen er Rokokos første egenproducerede forestilling, og teamet har således selv stået for udvikling og finansiering af projektet.

 

Af andre kommende Rokoko-projekter kan forestillingen Andersen Lever! nævnes. Forestillingen har premiere i marts 2015 på Baggårdsteatret i Svendborg og vil efter tre uger i byen turnere rundt i landet. Foruden de to teaterforestillinger har Rokoko indledt endnu et samarbejde med Tivoli efter succesen med ’Den lille Havfrue’, der blev Tivolis bedst sælgende undervisningsforløb til skoleklasser.

 

En masse nye, spændende ting sker altså for det seje Rokoko-team, og vi på CAKI ser frem til at følge dem og deres mange bolde.

 

 

LÆS MERE: CAKI støttede Rokoko-drengene i 2011, dengang de kaldte sig Cinema dell’Arte. Læs mere om projektets opstart og formål her

 

 

(Illustration: Rokoko)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share