Rådgivning hos CAKI

15/03 2013

CAKI har hele tiden rådgivningsforløb for studerende fra vores medlemsskolerne. Aktuelt rådgiver vi blandt andet studerende fra Statens Scenekunstskole, Rytmisk Musikkonservatorium, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Det Kongelige Kunstakademis Designskole og – Arkitektskole og Billedkunstskolerne.

 

De studerende får rådgivning om alt fra strategiudvikling af deres kunstneriske virksomhed, udvikling af offentlige arrangementer og events, oprettelser af CVR nummer og fundraisingplaner.

 

To arkitektstuderende har over en længere periode fået hjælp af CAKI til deres virksomhed Within Walls, der beskæftiger sig med arkitekturformidling. CAKI har fuldt Within Walls siden deres start i 2010, og i øjeblikket rådgiver vi dem under udviklingen af et offentligt debatarrangement, de skal afholde på Dansk Arkitektur Center d. 16. april 2013.

 

For tiden rådgiver vi også studerende fra Designskolen i at gøre deres virksomhed Made In School bæredygtig. Made In School er en digital designplatform, og CAKI har blandt andet hjulpet med professionaliseringen af platformen og en fondsansøgning til Fonden For Entreprenørskab.

 

IKI, der består af 8 solister fra RMC, modtager også vejledning hos os i øjeblikket. De har ligesom Made In School fået rådgivning i at udvikle en forretningsmodel for deres virksomhed, der udover koncerter og musikudgivelser også skal tilbyde bl.a. workshopforløb og undervisning.

 

Find inspiration og oplysninger til at starte et selvstændigt virke i CAKIs publikationer.

 

Kontakt CAKI på 41 88 25 88 eller caki@caki.dk for at få en uformel snak. Du kan også tilmelde dig kurset Forretning Bag Talentet, der kører igen i efteråret 2013.

 

Fotografiet er af de otte solister fra RMC, der udgør IKI.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share