Pilotprojekter om grøn omstilling og jobskabelse eftersøges

22/09 2014

Miljøstyrelsen og Danmarks Råstof efterspørger innovative pilotprojekter, hvor unge og ældre hjælper hinanden til at skabe grøn omstilling og flere grønne jobs.

 

Pilotprojekterne skal være konkrete aktiviteter, som for eksempel nye veje til formidling, videndeling, videnopsamling, netværk, innovationsaktiviteter, mentorordninger og uddannelse ift. grøn omstilling. Projekterne må gerne være nytænkende og skal bidrage til konkrete forandringer, der understøtter en grøn omstilling og gerne være debatskabende.

 

De ansøgte projekter skal ligge inden for ét af følgende fem temaer:

  1. Professionalisere grønt iværksætteri
  2. Ressourceeffektivisere danske virksomheder
  3. Drive grøn omstilling inden for regionale og kommunale miljødagsordener f.eks. klimatilpasning og nedrivning af faldefærdige bygninger i det åbne land
  4. Ændre adfærd og understøtte grønne vaner hos borgere
  5. Skalere omstillingsinitiativer igangsat af lokale ildsjæle

 

Sådan ansøger du

Den samlede pulje er på i alt 12 millioner kroner, og der kan søges tilskud på 3-4 millioner kroner pr. projekt. Ansøgningsfristen er den 30. oktober. Læs mere og find ansøgningsskemaet her.

 

Informationsmøde

Den 1. oktober fra 10.00 - 11.00 afholdes et informationsmøde i København om rammer og krav til projekterne. Tilmeld dig informationsmødet senest den 25. september til hhi@mst.dk. (Foto:Miljøstyrelsen

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share