Physical Computing Workshop

29/10 2012

Introduction to Physical Computing - Energy Harvesting er en en-dags workshop, der tager udgangspunkt i anvendelsen af Physical computing som kunstnerisk metode. Vanessa Carpenter fra IdemoLabs DELTA og Designstuderende Johan Bichel Lidegaard afholder workshoppen, der er en afslutning på Johans rolle i projektet Dog Level, der fik støtte af CAKI i foråret.

 

Onsdag 21. november 2012

 

Program:

16:00 - 17:25 "IdemoLabs IdemoBits and Energy Harvesting" ved Vanessa Carpenter fra DELTA

17:25 - 17:35 Pause

17:35 - 19:00 Programming - "Introduction to Arduino" ved Johan Bichel Lidegaard

 

The location as been changed to CAKI: Kedelsmedien - Fabriksmestervej 55 (where the service department is situated).

 

Tilmelding på caki@caki.dk

 

The workshop is in english and remember to bring your laptop with you.

 

Energy harvesting er et udtryk for den energi, computere, der kører selvstændigt, udnytter i deres omgivelser. Workshopdeltagerne vil derfor lærer at sætte små computere sammen og drive dem gennem for eksempel varmeforskelle, folk der bevæger sig, solceller eller vindrevne vifter.

 

På workshoppen arbejdes der med IdemoBits. IdemoBits er små moduler, der sættes sammen som legoklodser og fungerer som inputs: pontiometer, touch sensor, knapper... og outputs, for eksempel LED lamper, SMD LEDer, højtalere ... På workshoppens anden del vil deltagerne blive introduceret for grundlæggende programmering i Arduino. 

 

Vanesse Carpenter kommer fra IdemoLab, DELTA, der har specialiseret sig inden for de tidlige stadier af designprocesser. IdemoLab har specialfremstillet IdemoBits, der kan bruges til at skitsere elektronisk.

 

http://www.madebydelta.com/imported/images/DELTA_Web/images/downloads/DELTA_logo_RGB.png

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share