Ph.d.-forsvar: Musikeren som ad hoc entreprenør

12/11 2015

Ph.d-stipendiat ved Rytmisk Musikkonservatorium og Roskilde Universitet Rasmus Rex Pedersen forsvarer den 18. november sin afhandling om strukturelle forandringer i musikbranchen og musikerens nye position i det digitale medielandskab.

 

Rasmus Rex Pedersen har færdiggjort sit forskningsprojekt Ad Hoc Entrepreneurs: Middle-Layer Musicians and the Contemporary Media Landscape og inviterer i den anledning til ph.d.-forsvar på RUC. 

 

Afhandlingen undersøger hvordan strukturelle forandringer i medie- og musikindustrier siden fremkomsten af digital distribution er medvirkende til at forme musikeres organisering af deres professionelle aktiviteter og mediepraksisser.

 

Du kan finde Rasmus Rex Pedersens forskningsprojekt her (i pdf-format) og læse mere om de økonomiske, organisatoriske, kommunikative og sociale konsekvenser af digitalisering med særlig interesse for musikerens perspektiv.

 

Forsvaret er åbent for alle interesserede. Efterfølgende vil der være en reception på Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier (CBIT) på RUC.

 

 

Hvor og hvornår?

Forsvaret finder sted 18. november, kl. 13–16 i lokale 42.2-37 på Roskilde Universitet.

 

 

(Foto: Ph.d-forsvarets Facebook-event)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share