Oplæg og arrangementer på CIID

14/08 2014

I denne måned afholder CIID – Copenhagen Institute of Interaction Design  fem forskellige oplæg, der alle omhandler ny teknologi, design metoder og strategier.

 

 

Open lecture med Jennie Winhall // 14. august kl. 17.00

Jennie Winhall vil tale om at designe en ny generation af offentlige tjenester og om de udfordringer som start-ups, der benytter disruptive sociale strategier kan møde.  Jennie nytænker store sociale spørgsmål og designer nye systemer, der gør en forskel i folks liv. Hun er ekspert i brugercentreret design, social innovation og at omsætte store politiske idéer til handling gennem nye tjenester. 

Tilmeld dig her.

 

 

Alchemy, Texture and Sound // 15. august kl. 17.00

Hvordan ville en bog lyde, hvis den kunne synge? Hvordan vil det skrevne ord føles? I projektet Q is For Quicken har forskere på CIID i de sidste år beskæftiget sig med forbinde computing med strukturerede materialer, som eksempelvis papir. Kom og hør om projektet, der er en poetisk meditation over alkymi, textur og lyd og ledes af Sha Wei Xin i samarbejde med Chris Wood.

Tilmeld dig her.Open lecture med Marc Jay //19. august kl. 17.00

Marc Jay er Founding Partner i WE Architecture i København og vil give en kort introduktion af, hvordan han startede WE op. Han vil desuden give en gennemgang af udvalgte projekter med forkus på vigtigheden af merværdi. Marc startede WE Architecture i 2009 med Julie Schmidt-Nielsen. Tidligere har han været på Carmen Pinos i Barcelona som projektleder, og han var en del af den daglige ledelse af BIG, Bjarke Ingels Group. Han har desuden undervist på Kunstakdemiets Arkitektskole og stået for workshops på Aalborg Universitet, Arkitektskolen i Århus og Lunds Universitet. 

Tilmeld dig her

 


Q&A med kreativ direktør Steve Selzer // 20. august kl. 17.00

Steve Salzer fra det globale strategi- og design firma frog gæster CIID, hvor han i en time vil besvare publikums spørgsmål. Steve hjælper virksomheder og organisationer med at skabe nye produkter, servicer, strategier og sociale værdier. Han har vejledt en bred skare af klienter fra startups til store virksomheder med mere end 500 afdelinger. Han arbejder inden for områder som design research, interaction design, service environments og user experience.

Tilmeld dig her.Ryan Donahue // 26. august kl. 17.00

Ryan Donahue er en kreativ leder, der har bygget sin karriere i krydsfeltet mellem design og iværksætteri. Han grundlagde BookFresh - den førende online bookingplatform til små virksomheder og FreshGuide. I dette foredrag fortæller Ryan om de fordele, designere har som startup founders og ser på, hvordan succesfulde designer-founded startups som AirBnB og Pinterest. Ryan vil dele sine erfaringer som iværksætter og designer, og han tilbyder flere praktiske tips til dem, der har forhåbninger om at starte op selv. 

Tilmeld dig her

 


Hvor:

CIID open lectures finder sted på CIID - Copenhagen Institute of Interaction Design, Toldbodgade 37b, 1253 København K. Bemærk at alle oplæg foregår på engelsk. 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share