Open lecture med Mads Damsbo

16/03 2015

Den 29. april giver manden bag RECHO og The Doghouse en åben forelæsning om værdien af transmedia-fortællinger på Copenhagen Institute of Interactive Design.

 

Gennem sin egen virksomhed Makropol har Mads Damsbo beskæftiget sig med adskillige projekter, der alle tager udgangspunkt i en oplevelse på tværs af medieplatforme, også kaldet transmediafortællinger. Mads er særligt interesseret i, hvordan publikum forvandles til aktive brugere og interagerer med historien. Hvis ’content er king’, så er ’context queen’ i Mads’ optik.  

 

Mads har blandt andet stået bag den lokationsbundne musikapp, RECHO, der blev udforsket på sidste års SPOT og Roskilde Festival. Derudover har han medvirket i projekter som World Online Orchestra, flere filmproduktioner og Kulturministeriets digitale tænketank.

 

I oplægget på CIID vil Mads give en indførsel i det transmediale univers og udforske nogle af de byggesten, der er tilgængelige for historiefortællere og designere, der beskæftiger sig inden for det nye medieparadigme.

 

Hvor og hvornår?

29 april kl. 17.00 -18.00 på CIID, Toldbodgade 37b, 1253, Copenhagen K

Tilmeld dig her.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share