Nyt tværfagligt initiativ fra DAC og DDC

13/05 2015

Dansk Arkitektur Center (DAC) og Dansk Design Center (DDC) lancerer en række fælles seminarer, Design&Architecture a.m./p.m., der sætter fokus på krydsfeltet mellem design og arkitektur. Første seminar om nudging i design og arkitektur finder sted den 19. maj 2014.

 

De fælles faglige morgen- og eftermiddagsmøder vil debattere aktuelle temaer indenfor design-, byggeri og byudvikling og får premiere den 19. maj med fokus på adfærdsdesign i byen.

Samarbejdet mellem de to kreative centre er et forsøg på at fremme den tværfaglige dialog mellem arkitekter og designere.

 

Frem til nytår afholdes i alt seks morgen- og eftermiddagsmøder under titlen Design&Architecture a.m./ p.m. rettet mod professionelle, der arbejder med byggeri, byudvikling, arkitektur og design.


Hvor og hvornår?
Første gåhjemmøde dykker ned i begrebet nudging i forhold til færden i det offentlige rum. Mødet finder sted den 19. Maj kl. 15.30 – 17.00 på Fæstningens Materialgård, Frederiksholm Kanal  30, 1220 København.

 

Tilmelding: Design&Architecture a.m./ p.m. er rettet mod professionelle, der arbejder med byggeri, byudvikling, arkitektur og design. Det er gratis at deltage og alle er velkomne. Tilmeld dig her.

 

(Foto: DDC)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share