Nyt fra Teaterøen – et nyt sted til kunst- og kulturudvikling

13/01 2016

Der sker ting og sager på Teaterøen på Refshaleøen i denne tid, og nu har de driftige folk pr. 1. januar fået fingrene i et helt fantastisk sted, som ligger lige i forbindelse med de nuværende faciliteter på Refshaleøen.

 

Stedet hedder Afmagnetiseringsstationen og ligger lige over for Langelinie og Trekroner.

Teaterøen meddeler, at de røde barakker før blev brugt til at afmagnetisere eller justere magnetfeltet omkring stålskibe, således at søminerne ikke "bed" på skibene.

 

Ude i vandet ved stationen lå 25 km kobberledninger i spoler, der kunne danne et megakraftigt magnetfelt og i barakkerne stod så de store generatorer til at give strøm.

 Nu er stedet tomt og skal bruges til nye spændende initiativer. Teaterøen glæder sig til at se, hvad der kan laves i dem, og meddeler også, at rummene selvfølgelig kan lejes ligesom stort set resten af Teaterøen kan.

 

Mulighederne er mange, og der er lagt op til dialog om, hvilke udstillinger, koncerter, samtaler, forestillinger og alt muligt andet, man kan forestille sig i Afmagnetiseringsstation.

(Foto: Teaterøen)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share