Nyt fra Rokoko

30/01 2015

Det går godt for det tidligere CAKI-støttede projekt Rokoko – og det er vi på CAKI rigtigt glade for. Læs seneste nyt om det seje animotionprojekt.

  

Der er fuld fart på hos Rokoko. I den seneste tid har de dygtige drenge fra Den Danske Filmskole og deres seje team haft succes med verdens første interaktive animationsfilm, Hemmelighedernes Planet. I 15 forskellige danske byer kunne man opleve 3D animerede rumvæsener interagere med store og små publikummer. Undervejs endte Rokoko også på Informations forside i tillægget Film og Fjernsyn.

 

Ved siden af forestillingen har Rokoko gang i et vigtigt pilotprojekt for autistiske børn, hvor animationskonceptet skal bruges som behandlingsværktøj. Projektet udføres i samarbejde med Syddansk Universitet, overlæge Niels Bilenberg og Phd-forsker Cahtriona Cantio og allerede nu har det vist overvældende gode resultater.

 

Rokoko har desuden deltaget som Danmarks repræsentanter i Startup Nations Summit I Seoul som en del af World Startup Competion. Her dyster 46 land I innovations- og iværksætterevner. Rokoko vandt ikke, men efterlod et godt indtryk og blev udråbt til ét af fremtidens store håb.

 

Og flere gode projekter er under opsejling, så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet ’Gåsefjeren’, hvor Rokoko løfter sløret for alle deres seje, nye projekter. (Tilmeld dig nederst på siden)

 

LÆS MERE: CAKI støttede Rokoko-drengene i 2011, dengang kaldte de sig Cinema dell’Arte. Læs mere om projektets opstart og formål her

 

(Foto: Rokoko)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share