Nye videoer: entreprenørskab på RMC & DKDM

22/06 2015

Hør studerende og undervisere fortælle om deres erfaringer med forløbet ”Entreprenørskab”, der er et delprojekt i projektet ”Entreprenørskab, innovation og mental styrke.”

 

Entreprenørskab, innovation og mentalstyrke er et samarbejde mellem Rytmisk Musikkonservatorium, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og CAKI, der har til formål at øge de studerendes kvalifikationer inden for entreprenørskab samt forbedre deres mentale styrke i forhold til deres udøvende kunstneriske virke. Projektet har ligeledes fokus på at styrke undervisernes kompetencer på området, så de bedst muligt støtter de studerendes læring.

 

Hør undervisere fra de to konservatorier fortælle om deres erfaringer med delprojektet i denne video og hør studerende fortælle, hvordan det var at følge det nye forløb her

 

Målet er, at forløbet efterfølgende skal indarbejdes som en del af de nye curriculære studieaktiviteter på tværs af studieretninger.

Projektet løber fra 2014 – 2016 og er støttet af Kulturministeriet.

 

(Foto: CAKI) 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share