Ny publikation: Entreprenørskab på musikkonservatorierne i København

15/03 2016

I samarbejde med Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium udgiver CAKI en interaktiv publikation om det tværinstitutionelle entreprenørskabsprojekt, der fandt sted på de to konservatorier i 2014 – 2016.


 

Gennem tekst, billeder og videoer giver publikationen et indblik i, hvordan de to københavnerkonservatorier over to år har arbejdet målrettet med entreprenørskabsundervisning for både undervisere og studerende.

 

Publikationen er opdelt i fire dele, hvor både studerende, undervisere, uddannelsesplanlæggere deler deres overvejelser, tanker og erfaringer: 
 

  • I den første del introduceres begrebet entreprenørskab i en kunstnerisk sammenhæng samt baggrunden for projektet 
     
  • I den anden del præsenteres projektets udviklede aktiviteter og tilrettelagte forløb 
     
  • Den tredje del er fokuseret på gjorte erfaringer, anbefalinger og tanker om det fremadrettede arbejde med entreprenørskab på konservatorierne 
     
  • Den fjerde del udgøres af relevante oversigter og dokumenter, til de, der selv arbejder med entreprenørskabsforløb på kunstneriske uddannelser 

 

Publikationen er primært målrettet undervisere, uddannelsesplanlæggere og andre, der arbejder professionelt med entreprenørskab på de kunstneriske uddannelsesinstitutioner, og forhåbentlig kan projekt såvel som publikation derfor tjene som inspirationskatalog for andre, der ønsker at indgå tværinstitutionelle samarbejder om entreprenørskab.

 

DOWNLOAD PUBLIKATIONEN.

 

 

Om projektet

Projektet om entreprenørskab er en del af projektet "Entreprenørskab, innovation og mental styrke". Projektet udviklet af Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Rytmisk Musikkonservatorium i samarbejde med CAKI – Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation. Projektet løb fra 2014 – 2016 og var støttet af Kulturministeriet.

 

 

Foto: Forsidebillede fra Entreprenørskab på musikkonservatorierne i København

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share