Ny koordinator på CAKI

03/11 2015

Rikke Lund Heinsen overtager Mortens Øhlenschlæger Andersens stilling som koordinator på CAKI.

 

Morten har valgt at drage videre fra CAKI og det betyder desværre, at han stopper som koordinator på CAKI pr. 15 december.

 

Morten har sammenlagt været mere end fire år på CAKI - først som studentermedhjælper og siden som fastansat projektkoordinator indtil han i april blev konstitueret leder, mens Pernille Skov har barsel. CAKI og CAKIs studerende har således haft stor glæde af Mortens gode arbejde, og vi ønsker ham en rigtig god rejse samt masser af held og lykke fremover.

 

Samtidig er vi dog glade for at byde velkommen til Rikke Lund Heinsen, der starter i stillingen som koordinator. Rikke har primær base på Den Danske Scenekunstskole, hvor som underviser bl.a. har udviklet guiden ‘Kunstnerisk entreprenørskab’ en guide til studerende og undervisere. Derudover underviser Rikke også på Forretning bag talentet, og hun er desuden tilknyttet som underviser og mentor på Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

 

Rikke er foreløbig ansat fra den 1/11-2015 og frem til den 1/7-2016.

 

Læs mere om Rikke Lund Heinsen under Organisation.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share