Ny iværksætterpilotordning for studerende og dimittender

05/11 2014

Nyuddannede og studerende på sidste del af deres uddannelse kan inden den 20. november søge om deltagelse i en ny pilotordning, der skal skabe grobund for at starte egen virksomhed.

 

Innovationsfonden, Pluss Leadership og Væksthusene står bag den nye iværksætterpilotordning, der skal hjælpe studerende og nyuddannede med at følge deres drøm om at starte ny virksomhed. Undersøgelser viser nemlig, at både beskæftigelsen og produktiviteten i gennemsnit vokser hurtigere i virksomheder skabt af studerende og nyuddannede med en videregående uddannelse end af andre iværksættere.

 

For at ansøge skal du have en idé, der har potentiale til en egentlig markedsrealisering. Bliver du udvalgt som én af de 40 iværksætterpiloter, der optages årligt, vil du modtage en månedlig ydelse på 14.473 kr. i op til ét år. Hertil kommer et engangstilskud på max 35.000 kr. til indkøb af særlige ydelser. Du vil desuden få kontorfaciliteter stillet til rådighed og deltage i specielt designet forløb, der skal udvikle din idé frem mod realisering. 

 

Ansøg nu

Første ansøgningsfrist er den 20. november 2014. For at ansøge skal du være på sidste del af din videregående uddannelse eller have afsluttet din uddannelse inden for det seneste år. Læs mere om ordningen og ansøg her.

 

Næste ansøgningsrunde bliver i foråret 2015.

 

(Foto: Flickr)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share