Ny international platform for vidensdeling

09/12 2016

I Amsterdam har The European League of Institutes of the Arts (ELIA) igangsat det kunstneriske entreprenørskabsprojekt NXT – Making a Living from the Arts. Nu er projektets online platform, NXT CREATIVES, tilgængelig.

 

 

Formålet med NXT projektet er at støtte nye kunstnere i skabelsen af en international karriere ved at skærpe deres mobilitet og netværksmuligheder. Dette skal blandt andet ske ved at afholde tre årlige festivaler for nye internationale talenter. Festivalen hedder NEU NOW, og den første af slagsen er netop blevet afholdt i 2016 (NEU NOW 2017 er netop åbnet for ansøgninger). NXT CREATIVES tjener som mødested for kunstnere, undervisere, entreprenører og professionelle, og faciliterer vidensdeling og netværk.

 

 

NXT CREATIVES består af tre hovedsektioner:

 

 

NEU NOW ARTISTS: Her fremvises udvalgte nye kunstnere samt deltagerne fra NEU NOW.

 

 

CREATIVE CENTRES PLATFORM: Denne del skal ses som et online værktøj til at kortlægge kreative centre, uddannelsesinstitutioner, inkubatorer og lignende i Europa. Kortlægningen sker løbende og relevante emner kan indsendes via denne formular. Formålet er at skabe netværk på tværs af landegrænser, der kan øge mobiliteten af undervisere og studerende.

 

 

KNOWLEDGE CENTRE: Database med information, viden, rapporter, forskning og værktøjer for studerende og undervisere. Formålet med databasen er at skabe en platform for vidensdeling indenfor kunstnerisk entreprenørskab og innovation. Gå til databasen her.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share