Ny guide om læringsteknologi skal styrke uddannelseskvaliteten

21/04 2015

Ny guide fra tænketanken DEA giver ti gode råd til ledere og undervisere på videregående uddannelser, som gerne vil styrke uddannelseskvaliteten gennem brug af digitale læringsteknologier.

 

I efteråret samledes 25 mennesker fra spændfeltet mellem de videregående uddannelser og digitale læringsteknologier for at diskutere, hvordan brugen af digitale læringsteknologier bedst kan bidrage til læring og til at løfte uddannelseskvaliteten på vores uddannelsesinstitutioner.

 

Resultatet af dette møde er blevet til en ny inspirationsguide, der foruden en række inspirerende cases giver overblik over centrale læringsteknologier. I guiden er også 10 gode råd til uddannelsesledere og undervisere til, hvordan uddannelsesinstitutioner kan tage det næste skridt i arbejdet med digitale læringsteknologier.

 

Formålet med guiden er at inspirere til grundlæggende overvejelser og diskussioner om danske uddannelsesinstitutioners digitale fremtid og ikke mindst anspore til handling.

 

Læs inspirationsguiden Styrk uddannelseskvaliteten gennem digitale læringsteknologier og de 10 gode råd. Afprøv også en interaktiv præsentation af guiden her.

 

(Illustration: DEA)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share