Ny ansøgningsrunde for iværksætterpilotordningen

10/09 2015

Nyuddannede og studerende på sidste del af deres uddannelse kan inden den 30. september søge om deltagelse i Iværksætterpilotordningen, der skal give deltagerne grobund for at starte egen virksomhed.

 

Innovationsfonden, Pluss Leadership og Væksthusene står bag iværksætterpilotordningen, der skal hjælpe studerende og nyuddannede med at følge drømmen om at starte ny virksomhed.

For at ansøge skal du have en idé, der har potentiale til markedsrealisering. Bliver du udvalgt som én af de 20 iværksætterpiloter, der optages, vil du modtage en månedlig ydelse på 14.473 kr. i op til ét år. Hertil kommer et engangstilskud på max 35.000 kr. til indkøb af særlige ydelser. Du vil desuden få kontorfaciliteter stillet til rådighed og deltage i specielt designet forløb, der skal udvikle din idé frem mod realisering. 

 

Se hvilke projekter, der har fået støtte i her.

 

Ansøg nu

Ansøgningsfrist for deltagelse i denne runde af Iværksætterpilotordningen er den 30. september 2015 klokken 12.00. For at ansøge skal du være på sidste del af din videregående uddannelse eller have afsluttet din uddannelse inden for det seneste år.

 

Læs mere om ordningen og ansøg her.

 

For spørgsmål kontakt:

Chefkonsulent Niels Lykke Jensen, M 2249 6274, E nlj@pluss.dk 
Chefkonsulent Ane C. G. Iversen, M 6126 5254, E ai@pluss.dk

 

 

(Foto: Fra projektet Gulerødder skal farve fremtidens fødevarer)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share