Ny ansøgningsrunde: Et Kreativt Europa

28/08 2015

En ny ansøgningsrunde under Et Kreativt Europa – Kultur har fokus på styrkelse af tværnationalt samarbejde i den kreative og kulturelle sektor.


Den nye ansøgningsrunde skal promovere den transnationale mobilitet af kunstnere og internationalisere deres karriere og aktiviteter i og uden for EU.

Blandt de støtteberettigede aktiviteter er bl.a. internationalle kulturelle aktiviteter i form af  udstillinger, udveksling og festivaler samt stimulering af publikumsinteresse gennem nye innovative metoder.

 

Man kan ansøge om støttemidler inden for to kategorier:

 

  • Mindre samarbejdsprojekter: involverer en projektleder og mindst to andre partnere, der har deres juridiske hjemsted i mindst tre forskellige lande, der deltager i kulturdelprogrammet Et Kreativt Europa.
  • Større samarbejdsprojekter: involverer en projektleder og mindst fem andre partnere, der har deres juridiske hjemsted i mindst seks forskellige lande, der deltager i kulturdelprogrammet Et Kreativt Europa.

 

For at ansøge skal man være etableret som juridisk enhed i et EU-medlemsland. Ansøgere kan bl.a. være private virksomheder, nonprofit virksomheder, foreninger, velgørende organisationer, fonde, kommuner mm.


Ansøg nu

Det samlede budget er på 4.578.000 EUR. Fristen for indgivelse af ansøgning under denne indkaldelse er d. 7 oktober 2015 kl. 12. Læs mere her.

 

 

(Foto: kulturradet.no)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share