Når kultur og erhvervsliv mødes

30/04 2015

Den 5. maj mødes kulturaktører og erhvervslivet til MATCH 15 på Bremen Teater for at udvikle og italesætte et vigtigt cross-over samarbejde.

 

Kulturminister Marianne Jelved og Handels- og udviklingsminister Mogens Jensen mødes sammen med 400 andre erhvervsledere og kulturaktører til en eftermiddag, hvor dagsordenen byder på videndeling om det succesfulde partnerskab.

Dagen inviterer til debatter om, hvordan kulturen kan forvandle erhvervslivets kunder til fans og hvorvidt kulturen kan være et medie i internationaliseringen af brands samt hvordan og hvorfor virksomheder kan spille en aktiv rolle i at udbrede kunsten til et bredere publikum.

 

En række keynote speakers er inviteret til at uddybe dagens emner; oplev blandt andre musiker Christian Hjelm, Jacob Kampp Berlinger, der er founder af musikselskabet Fake Diamond samt grundlægger af Tiger-kæden, Lennart Lajbischitz.

 

Læs mere om talere og temaer her

 

Hvor og hvornår?

Den 5. maj fra kl. 9.00-18.30 på Bremen Teater, København V.

Køb billet

 

 

(Illustration: Match 15)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share