MindLabMorgen: Kunst som redskab

26/11 2014

I morgen fra 8.30 – 10.00 inviterer MindLab til et morgenmøde med Jakob Fenger om kunst som redskab til offentlig byudvikling.

 

Den tværoffentlige udviklingsenhed arbejder med at involvere borgere og virksomheder i nye løsninger, der giver værdi for samfundet. I morgen tidlig er det Jakob Fenger fra kunstnergruppen SUPERFLEX, der bliver inviteret til at fortælle om, hvordan kunst kan bruges i forbindelse med offentlig udvikling.

 

SUPERFLEX har blandt andet medvirket i tilblivelsen af Superkilen på Nørrebro samt arbejdet med Politiken, Det Kgl. Teater og Charlottenborg. Gruppen beskriver deres værker som redskaber, der forholder sig til virkelighedens sociale og politiske situationer.  

 

I løbet af mødet får du indblik i, hvordan man tænker brugernes forventninger ind, når man udvikler koncepter, og du bliver præsenteret for nye perspektiver på kontrakter, magt og hierarkier.

 

Se hele invitationen her.

  

Hvor og hvornår?

Torsdag den 27. November fra 8.30 – 10. 00 hos MindLab, Slotsholmsgade 12, 1216 København K.

 Arrangementet er gratis., men kræver tilmelding. Skriv til Mette Kramer på info@mind-lab.dk – notér 27. nov. i emnefelt.

 

(Foto: MindLab)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share