Legater til studerende

20/08 2014

Elever på ungdomssuddannelser og studerende på videregående uddannelser kan inden den 1. september søge Mikrolegater på op til 50.000 kroner – det eneste det kræver er, at du har en god idé.Mikrolegaterne udbydes af Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise i samarbejde med Rådet for Teknologi og Innovation og Erhvervsstyrelsen. Der udbydes to former for legater:

 

  • Et Mikrolegat til studerende eller elever med en idé på idéstadiet. Her kan søges 10.000 kr. - 25.000 kr. til at dække de tidligste omkostninger inden virksomhedsopstart. For mikrolegater der gives til studerende uden cvr nr. vil beløbet blive opgivet på ansøgerens cpr nr.
     
  • Et Mikrolegat til studerende eller elever, der netop har oprettet et CVR nr. Her kan søges 35.000 kr. - 50.000 kr. til blandt andet at nå modenhedsstadie for at opnå anden vækstkapital. Legatet kræver 25% af beløbet i egenfinansiering og legatets beløb vil blive opgivet på cvr. nummeret. 


 

Hvordan søger du?

Ansøgningsfristen er den 1. september. Download ansøgningsskema og se, hvordan du søger her.

OBS. Nye ansøgningsfrister annonceres løbende. Hold øje med sitet.

 

(Foto: FFE - YE)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share