Læring på Tværs

22/02 2013

CAKI og Rytmisk Musikkonservatorium inviterer sammen med Statens Center for Kompetenceudvikling til Læring på Tværs - et åbent arrangementet i Operaen, der giver inspiration til kompetenceudvikling og udvikling af læringsmiljøer.

 

Læring på Tværs organiseres med Det Kongelige Teater og Kulturstyrelsen, der sammen med CAKI og RMC vil præsentere erfaringer fra arbejdet med at skabe kompetenceudvikling på tværs af fagligheder og afdelinger.

 

CAKI og RMC præsenterer projektet Tværkunstneriske Læringsmiljøer, et projekt hvor Holmens undervisere har mødtes for at udveksle erfaringer, metoder og praksis.

 

Det Kongelige Teater vil på dagen fortælle om, hvordan de for sceneteknikerne har opbygget et læringsmiljø, der har skabt engagement og ejerskab i forhold til de kunstneriske opsætninger.

 

Kulturstyrelsen vil fortælle om et læringsinitiativ, der blev igangsat efter en fusionsproces. Styrelsen har blandt andet uddannet facilitatorer til at understøtte læringsprocesser og på længere sigt udvikle styrelsens arbejde med co-creation.

 

Læring på Tværs foregår 5. marts 2012 kl. 9.25-12.00 i Operaen, Ekvipagemestervej 8, 1438 København K.

 

Program

 

  • Velkomst ved det Kgl. Teater
  • Hvordan kan man arbejde med det gode læringsmiljø – ved Statens Center for Kompetenceudvikling
  • De tre kulturinstitutioner fortæller om deres projekter
  • Dialog og erfaringsudveksling om projekterne

 

Anvend sceneindgangen (bagsiden af Operaen) og mød op i vagten (receptionen) mellem kl. 9.25 – 9.30.

 

 

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST.CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share