Lær at freelance på nyt Artlab-kursus

02/03 2015

Artlab udbyder et nyt otte ugers kursus under titlen ‘Kunsten at freelance og skabe nye job’ med start den 16. marts.

 

Det nye kursus er rettet mod professionelle musikere, sangere, skuespillere, dansere, filmfolk, scenografer, billedkunstnere, instruktører, forfattere mv. og har til formål at skabe en ny arbejdspraksis omkring dit fag. Den nye praksis skabes via research, innovationsmetodik, projektudvikling, budgetværksted, fundraising, kreativ ideudvikling og facilitering, profil og digital strategi, kommunikation og forhandling, netværk og partnerskaber. Indholdet på kurset tilpasses det specifikke hold.

 

Kursusforløbet blev afprøvet i pilotprojektet ’Freelancekunstner’ fra 2014, hvor 84,6 % af deltagerne var i hel eller delvis beskæftigelse seks måneder efter forløbet.

 

Læs mere om kurset HER

 

Tilmeld dig kurset

For at blive optaget på kurset skal du til en afklarende samtale, så du er sikker få at få et kursus, der passer til dine forventninger. Kontakt Artlabs administrator, Grethe Søndergaard, på info@artlab.dk / 70 22 15 25.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share