Kunstnerisk udviklingsvirksomhed i arkitektur og design

02/10 2013

Den 12. og 13. december afholder Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) et symposium om kunstnerisk udviklingsvirksomhed i arkitektur og design.

 

I de seneste år er der kommet større fokus på kunstnerisk udviklingsvirksomhed - både nationalt og internationalt. Forskning, ny viden om kunstskabelse og afprøvning af nye metoder er alle centrale elementer i fremtidens kunstneriske uddannelse.

 

Men hvordan kan vi opstille et sæt fælles, nationale rammer og kriterier for kunstnerisk udviklingsvirksomhed?

 

Netop dette spørgsmål er omdrejningspunktet for symposiet. Målet er at diskutere strategier, strukturer og retningslinjer for fremtidens kunstneriske udviklingsvirksomhed – herunder kriterier for kvalitetsbedømmelse.

 

 Læs mere program, talere og baggrunden for symposiet her.

 

 

Hvor & hvornår

Symposiet bliver afholdt den 12. og 13. december 2013 på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Audiatorium 2, Daneskiold-Samsøes Allé 51, 1434 København K

 

Symposiet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig til Martin Søberg på martin-soberg@kadk.dk. Frist for tilmelding er 6. december 2013.

 

 

Læs mere:

  • Hør hvad rektor Poul Nesgaard og prorektor Arne Bro fra Den Danske Filmskole siger om kunstnerisk udviklingsarbejde i et interview til AVM.
  • Se også Kulturministeriets rapport ’Kunstnerisk udviklingsvirksomhed’ fra 2012. Du finder rapporten her
CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share