Kunstnerisk salon på Forsøgsstationen

07/04 2015

Torsdag d. 30. april kan du komme til en gratis kunstnerisk salon med skuespiller og fysisk performer Bo Madvig.

 

Bo Madvig er uddannet ved Hoogeschool vor de Kunsten i Amsterdam, hvor hans årgang var den første i verden til at have ‘kontaktimprovisation’ på skemaet. Når Bo Madvig gæster Forsøgsstationen vil han præsentere denne særegne improvisationsmetode inden for scenekunst og bidrage til et udvidet fokus på træningsformer i kunstnerisk kontekst.

 

Kontaktimprovisation er i udgangspunktet en let og legende bevægelsesform mellem to eller flere partnere. Grundelementerne er berøring, fald, løft, centrering, åndedræt, energi, intimitet, memento, rotation, glide, kontrabalance samt støtte vægten fra et andet menneske. Det er en fysisk dialog i nuet med en konstant sensorisk respons fra sine partnere og sine omgivelser. Det er en dechifrering af de små impulser, vi giver og modtager, som fortæller os, om vi skal lede eller følge, om vi skal op eller ned, hvor vi skal berøre, hvordan vi skal løfte, eller hvornår vi skal være stille.

 

 

Hvor & hvornår?

Torsdag d. 30. april kl. 19.30 - 22.00 på Forsøgsstationen, Sønder Boulevard 81, 1720 København V.

Det er gratis at deltage og åbent for medlemmer, såvel som ikke-medlemmer.

 

 

(Foto: Øyvind Kirchhoff, Forsøgsstationen)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share