Kreative iværksættere stormer København

13/11 2013

Creative Business Cup står for døren og mandag den 18. november løber det hele af stablen, når mellem 35-40 kreative iværksætter-teams indtager København for at konkurrere om, at blive kåret som verdens bedste kreative iværksættere.

 

Creative Business Cup er en verdensomspændende konkurrence i entreprenørskab og iværksætteri for de kreative industrier. Deltagerne udvælges via en national konkurrence og dernæst dystes der i en stor international finalekonkurrence, der i år bliver afholdt i København.

 

Dette års danske deltagere er det CAKI-støttede projekt Cinema del' Arte. Se alle landes repræsentanter her.

 

Creative Business Cup afvikles over tre dage i forbindelse med uge 47 - Global Entrepreneurship Week. Konkurrencen er udviklet af Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi, der netop har udsendt et nyhedsbrev, hvor de har samlet al nyttig viden om Creative Business Cup – lige fra hvilken royal gæst, der deltager til de sideløbende arrangementer i ugens løb. Læs det her.


 

Hvor & hvornår:

Creative Business Cup fra d. 18. – 20. november 2013.

Location skifter løbende - se dem i programmet.

Hent din gratis billet her. (Begrænset antal)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share