Kreative iværksættere indtager endnu engang København

22/10 2014

Den 17. – 19. november finder den internationale finale i Creative Business Cup 2014 sted og investorer, jurymedlemmer, start-ups og nationale vindere fra 50 lande samles endnu en gang i København.

 

Creative Business Cup (CBC) er det årlige verdensmesterskab for kreative iværksættere og er et featured event i Global Entrepreneurship Week. I løbet af året kårer hvert deltagerland deres bedste kreative start-up, og i november mødes alle vinderne til de internationale finaler i København for at konkurrere om titlen som verdens bedste iværksætter.

 

Creative Business Cup er dog også et globalt netværk, forum og læringssted for kreative iværksættere. Til eventet kan du således møde andre kreative iværksættere, der ønsker at udvikle og styrke deres forretningsmuligheder, få nye input og netværke. Du kan også deltage i forskellige workshops, plenary sessions og seminarer, der finder sted sideløbende med konkurrencen.

 

Sidste år var det CAKI-støttede projekt Rokoko (tidl. Cinema dell’arte) udtaget til finalen og fik en flot trejde plads.

 

Hvor og hvornår?

17. – 19. november i Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1577 København V.

Læs mere i denne flyer og køb din billet her.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share