Konference om sociale eksperimenter

24/10 2014

Den 1. december afholder Social+ en heldagskonference for fondsprofessionelle, NGO’er, forskere og sociale innovatører for at sætte spot på sociale eksperimenter som et led til bedre social innovation.

 

Hvis vi i Danmark vil skabe nye løsninger på komplekse sociale samfundsudfordringer, bliver vi nødt til at dedikere længere tid og flere kræfter til den eksperimenterende sociale opfindelsesfase. Det er her vi kvalificerer, konkretiserer og afprøver nye ideer og opfindelser, inden de realiseres som sociale innovationer. Gode sociale eksperimenter kræver, at vi tilrettelægger social innovation på en ny måde – spørgsmålet er hvordan?

 

Konferencen tager afsæt i dette spørgsmål og behandler områder som’labs’, ’etik’, ’rammebetingelser’ og ’finansiering.’

 

Blandt oplægsholderne er blandt andre Geoff Mulgan,  CEO i Nesta, og Christian Bason, innovationschef i Mindlab og kommende direktør i Dansk Design Center. Se hele programmet her.

 

Hvor og hvornår?

Konferencen finder sted den 1. december fra 9.00 – 17.00 på IDEA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Pris 1.600 DKK frem til  15. oktober. Herefter er prisen 2.000 DKK.  

Tilmeld dig her.

 

 

(Foto: Social+)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share