Konference: Kunst i det offentlige rum

30/09 2015

Statens Kunstfond inviterer den 4. november til konference om kunst, kvalitet og kulturel bæredygtighed i Kulturstyrelsen i København.

 

Hvorfor skal man beskæftige sig med kulturel bæredygtighed? Hvordan kan man lokalt og politisk indtænke kunsten på linje med andre centrale samfundsaspekter? Hvad er kunstnerisk kvalitet i det offentlige rum, og hvordan sikres kunstnerisk kvalitet i praksis? Sådanne spørgsmål ønsker Statens Kunstfonds Legatudvalg at sætte spot på.

 

Under de to temaer kvalitet og kulturel bæredygtighed vil konferencen byde på debat, erfaringsudveksling og videndeling.

 

Alle, der arbejder professionelt med kunst, arkitektur og byplanlægning, kan tilmelde sig konferencen. Konferencens program giver rig mulighed for at udveksle erfaringer på kryds og tværs og danne netværk.

 

Se program.

 

Hvor og hvornår?

Konferencen afholdes 4. november 2015, kl. 9.30-16.15 i Kulturstyrelsen, H.C. Andersens Boulevard 2, 1553 København V.

Konference er gratis, men har begrænset deltagerantal, så tilmeld dig nu.

Tilmeldingsfrist onsdag 14. oktober 2015.

 

Del dine erfaringer

Statens Kunstfond inviterer alle, der har realiseret nyt kunstprojekt inden for de sidste to år til at dele viden og erfaringer. Det korte oplæg skal dreje sig om kunstnerisk kvalitet. Hvis du ønsker at præsentere dit projekt gennem et kort og fyndigt oplæg på maks. 5 minutter, skal du sende 1 A4-sides skitse til dit oplæg til projektleder Louise Straarup, lst@kulturstyrelsen.dk. Der er kun plads til et begrænset antal præsentationer, så vi kan blive nødt til at prioritere i forslagene.


 

(Foto: Torben Eskerod, Inside Out Istedgade af Hanne Lise Thomsen)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share