Konference: Det entreprenørielle universitet

29/01 2015

Center for Entreprenørskab og Innovation inviterer i samarbejde med iCARE – inderdisciplinary Community of Advanced Research Entrepreneurship til afslutningskonference om projektet ”Det Entreprenørielle Universitet”.

 

Konferencen tager udgangspunkt i projektet ”Det Entreprenørielle Universitet” på Aarhus Universitet. Projektet har fokuseret på tre kerneområder: Forsking, Undervisningsudvikling og iværksætteri. Konferencen er den afsluttede begivenhed, og den sætter fokus på de resultater, der er opnået i perioden – både indenfor entreprenørskabsundervisning, forskning og konkrete iværksætteri-tiltag i Studentervæksthus Aarhus.

 

Program

Programmet byder bl.a. på en keynote speak ved dekan og professor David Rae, Canada, der forsker i entreprenøriel læring og ledelse samt flere forskellige workshops.

Derudover vil der blive lejlighed til at diskutere fremtidens udfordringer, og hvordan den opsamlede viden og erfaring fortsat vil kunne gavne universitet såvel som det omgivende samfund.

 

Se programmet her

 

 

Hvor og hvonår?

Den 26. februar 2015 fra kl. 9.00 – 16.00 i Hermans, Tivoli Friheden, 8000 Århus C.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share