Konference: Bodies of Evidence

02/12 2015

Stockholms Konstnärliga Högskola inviterer fra den 14 – 17. januar 2016 til kunstnerisk-teoretisk konference om krop og bevægelse i forhold til migration.

 

Kunst forholder sig ofte til samfundet og den omkringliggende verden. I øjeblikket ser vi flere udstillinger og arrangementer, der behandler migrations- og flygtningespørgsmål ud fra et kunstnerisk perspektiv. Konferencen Bodies of Evidence er én af dem.

 

Den firedages konference i Stockholm vil ud fra et trans-disciplinært perspektiv undersøge den aktuelle debat om grænser, migration og mobilitet i Sverige og på globalt plan. Koreografi, menneskerettigheder og videnskabelig forskning mødes i en række nye metoder, strategier og formater for at besvare spørgsmålet om, hvordan vi som borgere, tænkere, forskere og kunstnere, håndterer de etiske og politiske implikationer af vores handlinger.

 

Se program

 

Hvor og hvornår?

Den 14. – 17 januar på  DOCH/Stockholm University of the Arts, Brinellvägen 58 og Tensta Konsthall, Taxingegränd 10. Konferencen er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her.(Foto: Bodies of Evidence)  

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share