Kom til netværksmøde i anledningen af ISPA

27/05 2015

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg inviterer til netværksreception i anledningen af det internationale musik- og scenekunstnetværk ISPAs besøg i København den 29. maj.

 

ISPA, International Society for the Performing Arts, er et internationalt netværk for arrangører, ledere, direktører og managers inden for scenekunst og musik. Konferencen finder sted under overskriften ”Visions for the Future – Building Bridges”, og hovedtemaer for konferencen er digitalisering, børn og unge og leadership/institutions.

 

Den 29. maj foregår konferencen i København i DR Koncerthuset, Skuespilhuset og Dansehallerne. Den resterende del af konferencen foregår i det nye Malmö Live. I anledningen af konferencen inviterer Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg til netværksreception.

 

Hvor og hvornår?

Reception og efterfølgende lounge foregår fredag den 29. maj 2015 fra ca. 22.30 – 00.00 i Cafe Elefanten, Dansehallerne, Pasteursvej 20, 1799 København V. Alle er velkomne.

Tilmeld dig netværksreceptionen ved at sende en mail til als@kulturstyrelsen.dk

  

Læs også: København og Malmö er værter for stor musik- og scenekunstkonference 

 

 

(Foto: ISPA)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share