Kom til inspirationsmøde om mangfoldighed i kulturlivet

28/01 2016

Afspejler dansk kulturliv vores samfund eller gør det slet ikke? 

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for henholdsvis musik og scenekunst inviterer alle interesserede til inspirations- og debatmøde om dansk kulturliv og dets mulig manglende mangfoldighed.

 

Der tales meget om mangfoldighed eller mangel på samme i kunst- og kulturlivet i disse år, både i udlandet, men også herhjemme.

 

Hvordan ser det egentlig ud, når vi kigger rundt i egne rækker? Hvem sidder på posterne rundt omkring i bestyrelserne, udvalgene og på lederposterne?


Ekspert i mangfoldighed

På programmet er bl.a. oplæg fra Seher Yilmaz, som er talsperson for Rättviseförmedlingen (Equalisters) i Sverige. Seher vil fortælle om sit arbejde med ligestilling og mangfoldighed inden for kulturområdet. 

Nogle af de centrale spørgsmål bliver: Hvordan kan sammensætningen i samfundet afspejles bedre? Styrkes kompetencerne? Kan der skabes andre forbilleder? Og  - Hvordan kan vi i Danmark bruge dette fremover? 

Der vil være plads til dialog og diskussion efter oplægget. 

Tilmelding er ikke nødvendig. 

Hvor og hvornår

Torsdag den 11. februar 2016 kl. 16.30 – 18.00 i Slots- og Kulturstyrelsen, H.C. Andersens Boulevard 2, lokale 7. 

 

Indgangen ved Hammerichsgade skal benyttes!

 

Læs mere på Statens Kunstfonds hjemmeside her

 

FOTO: Statens Kunstfond

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share