Kom til gratis forpremiere på videoopera

13/11 2013

Fra den 21. - 30 november opfører Københavns Musikteater en videoopera 'Syng for fremtiden, Ingeborg!' om Danmarks sidste folkesangerinde Ingeborg Sørine Munch. Læs her, hvordan du kommer gratis med til forpremieren. 

 

Ingeborg Sørine Munch var en dansk folkesangerinde, der lige fra barnsben beskæftigede sig med folkemusikken. Hun fortolkekede ballader, viser og historier på sin egen overrumplende måde, og har således fået stor betydning for opfattelsen af dansk kulturmusik.

Nu har den italienske komponist Mauro Patricelli fortolket den danske sangerinde i et eksperimenterende lydunivers med elementer fra jazz, avantgarde og minimalisme.


Forestillingen iscenesættes med videokunst af den prisbelønnede Giacomo Ravicchio, der til daglig er kunsterisk leder på Meridiano Teatret. Giacomo Ravicchio er kendt fro sin filmiske fortællefom og hans forestillinger har turneret i 40 lande og været præsenteret ved internationale festivaler.  

 

Hvor og hvornår?

Forestillingen opføres på Københavns Musikteater fra den 21. – 30. November 2013. Priser fra 70 kroner – 140 kroner.

 

Du kan komme til gratis forpremiere onsdag den 20. november kl. 12.00.  Reserverér dine billetter ved at skrive en mail til billet@kobenhavnsmusikteater.dk med "forpremiere" i emnefeltet samt med navn og telefonnummer og ønskede antal billetter i selve mailen.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share