Julemandens Død

05/12 2012

CAKI har støttet projektet Julemandens Død af Spillemændene – en gruppe af studerende fra Rytmisk Musikkonservatorium. Spillemændene har indledt et samarbejde med studerende fra Kunstakademiets Billedkunstskoler, Kunstakademiets Arkitektskole samt AFUK i udarbejdelsen af det audiovisuelle værk Julemandens Død.

 

Spillemændene siger om projektet:

 

”Spillemændene er en konservatoriebaseret gruppe, og vi er stolte af, at vores uddannelse og reelle kunstneriske arbejde kan gå op i en højere enhed. Derfor er det også oplagt for os at indgå i samarbejde med kreative skoler omkring det her krydsfeltsprojekt. Vi håber - og regner med - det bliver det første af mange frugtbare samarbejder.”

 

Formålet med projektet er at udforske det tværkunstneriske samarbejde, hvor musikkens poetiske og surrealistiske sprog forenes med det visuelle udtryk i det endelige værk. Derfor er en scenograf, en set designer og en fotograf fra start af blevet inddraget i udviklingen af musikkens visuelle udtryk.

 

CAKI lægger videon op på siden, så snart den er klar.

 

 

 

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share