International performancefestival: WORKS AT WORK

17/11 2014

Fra den 19. - 22. november indtager performancefestivalen 'WORKS AT WORK - solo works' Dansehallerne og sætter spot på immaterielt arbejde, projektarbejde og produktionsbetingelser i scenekunsten.

 

Hvor mange praktikker og ulønnede jobs har vi investeret i vores fremtid? Skal vi takke taknemmeligt ja til dårlige kontrakter, fordi vi elsker vores arbejde? Er solokunstneren sin egen værste chef?

 

"Solo works" er den første af tre internationale festivaler i serien WORKS AT WORK, der undersøger kunstnerisk arbejdskraft, som livsform. Ved at acceptere, at den karismatiske solokunstner kan være rollemodel for enhver selvstyrende freelancer i dagens kreative kapitalisme, undersøger vi produktionen af æstetik og leder efter solidariske handlinger.

 

WORKS AT WORK har inviteret anerkendte kunstnere, der hver og især har udviklet en bestemt solo praksis, hvor emner som samvær, faderskab, forfatterskab, aldring og subtil racisme finder vej til scenen.


Læs mere om programmet.


Hvor og hvornår?

19., 20. & 22. november 2014 i Dansehallerne, Pasteursvej 20, 1799 Copenhagen

Billetter koster mellem 40-125 DKK. Køb billetter her

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share