Innovationsfestivalen Afsnit I søger kreative ideer

07/10 2013

Innovationsfestivalen Afsnit I efterspørger kreative ideer – indsend din idé inden den 15. oktober og deltag i konkurrencen om 100.000 kroner.

 

Er du iværksætter, social innovatør, kunstner eller har du bare én original idé, der har potentiale til at gøre verden et bedre sted? Så kan du deltage i dette års innovationskonkurrence til Afsnit I den 26. - 30. november på det nedlagte Hørsholm Hospital.

 

Konkurrencen er opdelt i fire kategorier: Art & Learning, Next Category, House Connections og Image Access. Din idé kan altså variere fra at udvide læringsrummet i krydsfeltet mellem kunst, kultur og læring til at designe fremtidens fællsskabshus med fokus på borgerinddragelse, medborgerskab og demokrati. Eller den kan være helt uden for kategori, så længe den blot opfylder de fire idékriterier:

 

-       Ideen skal have potentiale til at gøre verden et bedre sted

-       Ideen skal være ny og må ikke være i produktion eller en kendt social praksis

-       Ideen skal relatere sig til en af konkurrencens kategorier

-       Ideen skal være realistisk og realiserbar

 

Det vigtigste er, at du tror på din idé og har lyst til at udvikle dit projekt i sparring med et dommerpanel og en international jury. Der vil blive udvalgt mellem 20 - 25 ideer. 

 

Hvor & hvornår?

Festivalen finder sted den 26. - 30. november 2013 på det nedlagte Hørsholm Hospital,  Usserød Kongevej 102, 2970 Hørsholm. 

Læs mere om festivalen, og hvordan du deltager i konkurrencen her

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share