Infomøde om projektstøtte for kunsthåndværkere og designere

04/11 2015

Statens Kunstfond og Nordisk Kulturfond inviterer den  23. november til info- og dialogmøde om projektstøtte til projekter inden for kunsthåndværk og design.

 

Info- og dialogmødet henvender sig til kunsthåndværkere, designere, kuratorer, skribenter, formidlere, museer, gallerier og andre professionelle aktører, der skaber, udvikler og fremmer dansk kunsthåndværk og design.

 

På mødet vil Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design informere om puljer og prioriteringer og de ændringer, der er planlagt til puljerne næste år. Der vil desuden være information om Kunstfondens tværfaglige pulje Huskunstnerordningen, der er blevet udvidet med fagområderne kunsthåndværk, design og arkitektur.

 

Derudover vil Nordisk Kulturfond fortælle om muligheder for projektstøtte til projekter med mindst tre nordiske deltagerlande. Fonden har næste år fokus på kunsthåndværk, design og håndlavet form i bred forstand.  

 

Læs mere og se program her.

 

 

Hvor og hvornår?

Den 23. november kl. 17:00-19:30 i Kulturstyrelsen, H.C. Andersens Boulevard 2, København K

 

Tilmeld dig her inden den 15. november 2015.

 

(Foto: Still fra Statens Kunstfonds video)

 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share