Indiske kulturfestivaler søger danske artister

13/03 2014

Den Danske Ambassade i Indien søger danske artister, der har lyst til at deltage i forskellige film-, kunst- og kulturfestivaler.

 

Ambassaden modtager ofte henvendelser fra festivaler, der søger internationale artister. I øjeblikket søges artister til to festivaler:

 

Rendezvous 2014 17. – 20. oktober:

Rendezvous er den største kulturelle festival i det nordlige Indien med 15.000 publikummer pr. dag. Den årlige festival er arrangeret af Board of Recreational and Creative Activities (BRCA) og IIT Delhi og sætter fokus på kulturel diversitet og kulturudveksling. Her søges internationale artister inden for bl.a. musik, performance, kunst og kultur. For mere information kontakt ambassaden.

 

 

Voices from the Waters 2014 – ansøgningsfrist 30. maj:

Bangalore Film Society og Deep Focus Cinema står bag den internationale filmfestival Voices from the Waters. Festivalen sætter fokus på Indiens vandspild og det faldende grundvandsniveau, der i fremtiden vil udgøre et stort problem for befolkningen. Der søges deltagere, der vil fremvise kortfilm, dokumentarfilm samt animations- eller featurefilm, der behandler dette tema og relaterede emner. Læs mere her.

 

Brug for hjælp?

CAKI kan formidle kontakten til Den Danske Ambassade i Indien.

Ambassaden har ikke midler til at dække rejseudgifter eller andre udgifter forbundet med opholdet. CAKI hjælper dog gerne med fundraising og anden rådgivning. 

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share