Idérig redaktør til CAKI

10/05 2016

Center for Anvendt Kunstnerisk Innovation (CAKI) søger en ambitiøs redaktør til vores faglige publikationer i en tidsbegrænset ansættelse med start primo juni.

 

I den kommende tid har CAKI et øget fokus på at formidle værdien og effekterne af entreprenørskabsundervisning og tværgående samarbejder for studerende og undervisere på de videregående kunstneriske uddannelser. Derfor søger vi en idérig redaktør, der kan få selv svært tilgængeligt fagstof til at blive let og levende.

 

Du skal være redaktør på faglige publikationer samt på en digital platform. Det betyder, at dine opgaver bl.a. vil tælle research- og udviklingsarbejde, at skrive og redigere fagtekster samt at planlægge og have overblik over publikationsarbejdet, herunder kontakt med skribenter, fotografer, grafikere og trykkeri. Arbejdet foregår i tæt dialog med CAKIs leder.  


Din profil

Du har erfaring fra en lignende stilling. Du er trænet i at skrive, kan sætte et komma korrekt og holde hovedet koldt, når indbakken gløder. Derudover har du mange, overraskende ideer og er ikke bange for at afprøve nye tekstformater, tænke i videokoncepter og interaktive illustrationer eller sågar helt nye formidlingsformer, så længe budskabet er intakt, og læseren fænget. 

 

Det er desuden en fordel, hvis du har:  
 

  • Indblik i de videregående kunstneriske uddannelser
  • Kendskab til entreprenørskab, innovation og tværæstetiske samarbejder
  • Erfaring med at arbejde i 3D-Issue og Adobe-programmer (Photoshop og InDesign)


Som redaktør refererer du i det daglige til CAKI’s leder.

 

Stillingen er på 20 timer om ugen og tidsbegrænset til den 31. december 2016, og aflønnes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Ansættelser sker ved Rytmisk Musikkonservatorium, som CAKI administrativt hører under. CAKI har til huse på Charlottenborg på Kongens Nytorv.


Ansøgning

Send os en kort ansøgning vedlagt eksamensbeviser og et par eksempler på tidligere publikationsarbejde samt andre dokumenter med relevans for stillingen.

Søg stillingen via dette link senest mandag den 23. maj 2016. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 27. maj 2016.

Har du spørgsmål? Kontakt CAKI’s koordinator Pernille Skov, tlf.: 23819768


Og CAKI er?

CAKI er et videncenter for de kunstneriske og kreative uddannelser i hovedstadsområdet, der har fokus på entreprenørskab, innovation og det tværæstetiske samarbejde. Du kan læse mere om CAKI, vores medlemmer og se eksempler på tidligere udgivelser på www.caki.dk


Rytmisk Musikkonservatorium såvel som CAKI betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge den ledige stilling.


(CAKI)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share