Har du en god og innovativ idé?

04/06 2016

Creative Business Cup er en konkurrence for iværksættere i de kreative erhverv. 20 finalister får igen i år chance for at deltage i det danske Creative Business Cup forløb, vinde kontante præmier for 50.000 kr. samt muligheden for at deltage i den internationale Creative Business Cup finale. Du bliver hjulpet til at udvikle din forretningside, skabe et nationalt og globalt netværk og meget mere.

 

For at deltage skal du:

-       Være iværksætter fra den kreative sektor.

-       Have en god forretningside.

-       Udvise kreativitet og nytænkning.

-       Have en ide med forretningspotentiale.

 

Har du den gode ide, eller kender du én som har den? Så tilmeld jer inden den 1. juli 2016 på creativebusinesscup.com/cbcdanmark.

 

Hvordan fungerer det?

Det hele starter på creativebusinesscup.com/cbcdanmark, hvor du kan tilmelde dig den danske finale og læse mere om tilmeldingsprocessen. Tilmelding skal ske senest den 1. juli 2016. Herefter bedømmes alle tilmeldte forretningsideer og 20 finalister udvælges.

 

Finalisterne får herefter tilbudt en Bootcamp med den danske iværksætter Henrik Schel fra Startup Experience den 20. til 21. august, som forberedelse til den danske finale den 22. august 2016.

 

Vinderen af den danske finale bliver Danmarks repræsentant til den internationale Creative Business Cup finale den 20. til 21. november 2016. Hvis du ikke har oplevet sådan en endnu, så kan du med fordel se, hvordan det hele udspiller sig lige her.

 

Hvor og hvornår?

Tilmelding her senest 1. juli 2016.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share