Hack en P-automat

23/02 2015

I marts og april kan du hacke lovligt løs i København, når Københavns Kommune og P-Hack Copenhagen afholder et 6 ugers hack-a-thon på byens p-automater.

 

I 2015 introducerer Københavns Kommune et nyt parkeringssystem i København. 800 af byens nuværende 1600 parkeringsautomater vil  ikke længere skulle bruges. Frem for blot at kassere dem, inviterer Københavns Kommune kreative sjæle med hang til teknologi til at gentænke og genskabe P-automaten. Formål og brug for den nye hackede automat er op til deltagerne selv.

 

Hacket løber over seks uger med kickoff den 12. marts og fremvisning den 24. april. Hacket vil være en kombination af traditionelt hack-a-thon og en start-up-weekend: Da der kun er et begrænset antal maskiner til rådighed, vil der være en indledende pitchrunde den 12. marts med afstemning og gruppedannelse. Grupper er velkomne, men skal være åbne for yderligere medlemmer.

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig HER. Læs mere på P-Hack Copenhagens facebookside

 

 

(Illustration: P-Hack Copenhagen)

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share