Guide til Kulturnatten 2013

02/10 2013

Hvad skal du lave på kulturnatten? CAKI har samlet én oversigt over vores medlemsskolers arrangementer på Kulturnatten 2013. Så på med årets badge og oplev nogle af de dygtige studerende.AFUK kl. 18.00 – 22.00

AFUK inviterer inden for i værkstederne og til opvisning på scenen. Aftenens står i kvajepligtens tegn, for det er oftest, når man tør kvaje sig, at noget fantastisk opstår. Læs mere her.

 

 

Det Kgl. Danske Musikkonservatorium kl. 19.00-22.00

Det Kgl. Danske Musikkonservatorium byder på rundvisninger i både de mørke kældre og inden for i varmen med fokus på Vilhelm Lauritzens arkitektur. Læs om kælderrundvisningen her og arkitekturrundvisningen her.  

 

 

Håndarbejdets Fremme kl. 19.30 – 21.00

Studerende fra Håndarbejdets Fremmes tekstilformidleruddannelse inviterer til opvisning af botanisk beklædning i Cinemateket. Opvisningen er inspireret af Attenboroughs ’Planeternes verden’ og beklædningen er bl.a. dekoreret med svampe, alger og gulerødder tilsat tekstiltryk og broderi. Læs mere her.

 

 

Rytmisk Musikkonservatorium kl. 19.00 – 23.30

Hele aftenen spiller studerende fra Rytmisk Musikkonservatorium koncerter på Holmen. Læs mere her.

 

 

Kunstakademiets Billedkunstskoler kl. 19.00-22.00

Kom til Rundvisning på på Kunstakademiets Billedkunstskoler og hør om bygningens historie og den moderne kunstneriske uddannelse. Læs mere her.

 

Gallery Q kan du fra 17.00 - 22.00 opleve udstillingen Disorder af Gilbert Gorden fra Kunstakademiets Billedkunstskoler.   

 

 

Statens Scenekunstskole kl. 18.00 – 23.00

Få en smagsprøve på, hvordan det er at stå på, foran og bag scenen, når Statens Scenekunstskole byder inden for til visninger, workshops og meget andet. Aftenen er kurateret af skolens førsteårsstuderende. Læs mere her.

 

  

Det Kgl. Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering kl. 17.00 – 23.00

Hele aftenen holder Kunstakamiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering åbent og byder på aktiviteter lige fra croquis-tegning og byggeværksted til postkortproduktion og fotografering.

Derudover byder aftenen også på udstillingerne Personal Patterns – tekstile fortællinger i strik, tryk og væv, In The Memory of Space, Performance med Danselaboratoriet, rundvisningen Fortællinger fra Holmen og forelæsningen Klassicismens arkitektur og Det Classenske Bibliotek

 

Kender du til flere arrangementer, hvor studerende fra CAKIs medlemsskoler optræder, er du meget velkommen til at sende os en mail på caki@caki.dk, så vi løbende kan opdatere guiden.

CAKI, Kongens Nytorv 1, 2. sal, 1050 Kbh K. Tlf.: 41 88 25 88

Email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bookmark and Share